Pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef

07-09-2023

Cuixes de pollastre rostides amb ceba de Figueres cuinat a baixa temperatura amb productes frescos i oli d’oliva, amb tot l’aroma, sabor i propietats nutricionals

Cuixes de pollastre rostides a l’estil tradicional, amb ceba de Figueres tallada a juliana i regades amb un vi aromàtic. S’acompanyen de prunes sense pinyols i pinyons torrats, que li aporten el sabor característic i tradicional de la recepta.

Cuixes de pollastre rostides amb ceba de Figueres cuinat a baixa temperatura amb productes frescos i oli d’oliva, amb tot l’aroma, sabor i propietats nutricionals

pollastrerostit.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Están situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. Cuina a baixa temperatura. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

Noticies relacionades

varietatmurgo.jpg
07-09-2023

NOVETAT Formatges Murgó

Varietat de formatges artesans elaborats a Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre L’Hereu, La Pubilla, El Bastard, El Petit d’Herbes i El legítim, els has de tastar!
coppafisan.jpg
07-09-2023

NOVETAT Coppa de gla Fisan

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat
emmentaler.jpg
07-09-2023

Emmentaler suís AOP Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.