Emmentaler suís AOP Margot

07-09-2023

Elaborat per Margot, afinador de formatges desde 1886, amb llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals i sense addició de conservants (herba a l'estiu, fenc i rebrots a l'hivern), ve protegit de la zona AOP. De pasta dura, amb una maduració d'almenys 4 mesos, es caracteritza per la seva grandària i per la presència d'orificis , té un sabor suau. És un formatge sense gluten i sense lactosa. MG 45%. El contingut en sal comuna (0,5 g) és molt baix per un formatge de pasta dura. 100 g d'Emmentaler AOP cobreixen el 100% de les necessitats diàries de calci d'un adult, i el 50% de les proteïnes.

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.

emmentaler.jpg
fustaemmental.jpg

Productes

Noticies relacionades

varietatmurgo.jpg
07-09-2023

NOVETAT Formatges Murgó

Varietat de formatges artesans elaborats a Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre L’Hereu, La Pubilla, El Bastard, El Petit d’Herbes i El legítim, els has de tastar!
coppafisan.jpg
07-09-2023

NOVETAT Coppa de gla Fisan

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat
mojama.jpg
07-09-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac.