NOVETAT Coppa de gla Fisan

07-09-2023

Des del 1920, Fisan és el Sabor Tradicional de l'Alta Gastronomia, liderant els productes més exclusius del porc de gla, ens ofereix en exclusiva la Coppa de Gla elaborada amb capçal de llom del porc de gla, la mateixa zona que el llom de presa de gla, sal, pebre vermell i all.

D'aquí la gran quantitat d'infiltració de greix de gla, el sabor suau i la textura untuosa. El color és molt característic d'aquesta part del porc de gla; blanc rosaci i magre vermell apagat que deixen veure el vetat d'aspecte marmori.

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat

coppafisan.jpg
coppafisantall.jpg

És rica en proteïnes i vitamines, i permet seguir la Dieta Mediterrània que recomanen tots els nutricionistes. I és un producte amb ingredients naturals de la millor qualitat.

Es una peça d´inspiració italiana, que utilitza únicament ingredients naturals de la millor qualitat. Per a la seva degustació recomanem el tall molt fi per potenciar-ne el sabor i la sucositat.

Noticies relacionades

varietatmurgo.jpg
07-09-2023

NOVETAT Formatges Murgó

Varietat de formatges artesans elaborats a Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre L’Hereu, La Pubilla, El Bastard, El Petit d’Herbes i El legítim, els has de tastar!
emmentaler.jpg
07-09-2023

Emmentaler suís AOP Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.
mojama.jpg
07-09-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac.