Tiramisú Gildo Rachelli

30-03-2023

Amb ingredients seleccionats i seguint la recepta tradicional s’elabora el Tiramisú Gildo Rachelli, els bescuits savoiardi  banyats en cafè exprés, coberts per capes de barreja de rovell d’ou, formatge mascarpone i sucre, tot empolvorat amb cacau, i amb els 80 anys d'experiència de Rachelli. Desde 1935 elaboradors originaris de Milán de postres i dolços.

Deliciós postre elaborat amb la recepta tradicional italiana, bescuits savoiardi banyats en cafè, coberts per capes de barreja de rovell d’ou, formatge mascarpone, sucre i empolvorat amb cacau

tiramisuestoig.jpg
tiramisu .jpg

El tiramisú és un postre tradicional de la pastisseria italiana , la suavitat de la crema de mascarpone, l'inconfusible aroma del cafè i el toc de cacau es combinen per proporcionar un equilibri perfecte de sabor que es fon a la boca, embriagant els sentits.

Noticies relacionades

pecorinocunya.jpg
30-03-2023

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.
idazabal.jpg
23-03-2023

Formatge Idiazabal Buruaga Arditegia

Formatge Idiazabal Natural o Fumat autèntic artesà de pastor amb D.O.de llet crua d’ovella Latxa, originari de Zigoitia a la província d’Àlaba
pernil.jpg
23-03-2023

Pernil d’Alta Gastronomia Ibèric Fisan

Peces de pernil de Guijuelo ( Salamanca) procedents de porcs ibèrics de gla, amb una curació de més de 48 mesos