Formatge Idiazabal Buruaga Arditegia

25-05-2023

Madurat en assecadors durant 15 dies i en càmera fins un mínim de 2 mesos de curació. En dues varietats, NATURAL o FUMAT amb fusta de faig a partir dels 4 mesos de curació. El seu sabor és intens, amb un toc picant.

Combina mot bé amb vins de raïm tempranillo o garnatxa de Rioja o Riebra del Duero. Vi blanc jove oun Txakoli. Melmelades de fruita, mel odolç de poma o de codony. Fruits secs en especial amb panses.

Formatge Idiazabal autèntic artesà de pastor amb D.O.de llet crua d’ovella latxa, originari de Zigoitia a la província d’Àlaba, tallat en cunyes de 250 gr llest per consumir!

idiazabal.jpg
idiazabaltall.jpg

Buruaga Arditegia és una empresa del sector agroalimentari ubicada a Etxabarri Ibiña, Zigoitia (Àlaba), dedicada íntegrament a l'elaboració, distribució i venda del propi formatge d'ovella.

Noticies relacionades

ampollasuc.jpg
25-05-2023

Suc de tomàquet Aimar

Elaborat només amb tomàquet i sal, és una opció fresca, lleugera , saludable i ràpida a la dieta diària.
potanxoves.jpg
25-05-2023

Anxoves Pescadors de l’Escala

La millor selecció d´Anxoves de l´Escala, madurades en barrils durant 6 mesos i filetejades a mà amb navalla cobertes en oli d´oliva que els aporta suavitat.
cogombrets.jpg
25-05-2023

Cogombrets Olispania

En un bon aperitiu no poden faltar els cogombrets en vinagre Olispania calibre 300/400