Regañas Virgen de la Cabeza

30-03-2023

La Regañá és un producte que té l'origen a Andalusia Occidental. Serveix de perfecte acompanyament a embotits, pernils, patés, etc. La primera característica de Regañas Virgen de la Cabeza és que són d'elaboració artesanal, cruixents en mastegar-les sense tenir aquesta duresa característica d'altres marques.

A l'estar elaborades amb oli d'oliva verge extra, i sal marina verge ecològica, aporten un sabor molt suau que recorden a qui les consumeix el ventall de sabors de la cuina mediterrània. El sèsam aporta un lleuger gust de nou que sense cridar molt l'atenció ens proporciona una aroma agradable en el seu consum. El grau de torrat i l'aroma de l'oli d'oliva verge extra són elements molt importants en aquest tipus de productes. 

Producte 100% artesanal Elaborades a Andújar ( Jaén ) amb Oli d’Oliva Verge Extra Oro de Bailén Gran Selecció i Sal Marina Verge Ecològica

regañas.jpg
regañasplat.jpg

Al mercat predominen altres marques la fabricació de les quals és industrial, son productes que en general són molt durs i endurits, perden propietats de forma ràpida, són molt fines o aixafades, no estan elaborades amb oli d'oliva verge extra i altres ingredients de qualitat, i per descomptat hi ha una gran diferència en el sabor.

Noticies relacionades

tiramisuestoig.jpg
30-03-2023

Tiramisú Gildo Rachelli

Deliciós postre elaborat amb la recepta tradicional italiana, bescuits savoiardi banyats en cafè, coberts per capes de barreja de rovell d’ou, formatge mascarpone, sucre i empolvorat amb cacau
pecorinocunya.jpg
30-03-2023

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.
idazabal.jpg
23-03-2023

Formatge Idiazabal Buruaga Arditegia

Formatge Idiazabal Natural o Fumat autèntic artesà de pastor amb D.O.de llet crua d’ovella Latxa, originari de Zigoitia a la província d’Àlaba