Formatge Tête de Moine AOP Margot

23-11-2023

De cotna ferma, pasta de consistència suau i mantegosa, sabor aromàtic que va sent més fort a mesura que madura. Es talla amb la girolla  formant les “rosetes”, així una major quantitat d’oxigen  entra en contacte amb el formatge i s’intensifica el seu sabor. L’ús d’additius està prohibit en la fabricació d’aquest formatge. No conté gluten ni lactosa.

Formatge suís de llet crua de vaques alimentades amb pastura fresca. Maduració de 3 a 4 mesos. Es talla amb la girolla formant les “rosetes”, així s’intensifica el seu sabor

tete2.jpg
tete.jpg
tete3.jpg

Us entreguem un pack amb material publicitari per donar vistositat en el vostre establiment, i per peça una girolla de plàstic per regalar al vostre client.

Aquest formatge està elaborat als districtes de Frenches Montages, Moutier i Courtelary a Suïssa.Va ser inventat i produït inicialment fa més de vuit segles pels monjos de l'abadia de Bellelay, ubicats a la comunitat de Saicourt, districte de Moutier, a la zona muntanyosa del Jura de Berna, l'àrea de parla francesa del Cantó de Berna.

Productes

Noticies relacionades

xixona.jpg
23-11-2023

Turrons Pablo Garrigós

Productes elaborats de forma totalment artesanal seguint les receptes tradicionals, amb ingredients curosament seleccionats. No poden faltar a la taula per Nadal!
crottin.jpg
23-11-2023

Formatge crottin de cabra

Formatge fresc de llet de cabra amb diversos sabors elaborats a la zona del Périgord a França
perles.jpg
23-11-2023

Novetat: Ous de salmó, Ous de lumpo i Perles de sabors Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, la qual cosa es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.