Pernil i Espatlla Gran Reserva tallat a mà Fisan

18-05-2023

Sobres de 80 gr de pernil o espatlla de Gla 100% Fisan , dolçor, sabor intens, olor profund, fresc i durador són els extraordinaris matisos que ofereix al paladar. La seva infiltració de greix fa que cada petit tall es fongui a la boca i el seu record perduri rememorant els seus més de 50 mesos de curació en cellers naturals. El seu secret està en la selecció de la matèria primera, la paciència i el repòs als cellers naturals que culminen en el millor Pernil de Gla que recordi el seu paladar.

Tallat a mà a ganivet per mestres talladors, selecció en origen dels millors porcs Ibèrics de raça pura i repòs als cellers naturals de Guijuelo

sobrefisan.jpg
pernilfisan.jpg
espatllafisan.jpg

Fisan és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo) en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes

Noticies relacionades

carpaccioplat.jpg
18-05-2023

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
roncal.jpg
18-05-2023

Formatge Roncal D.O. el Pastor Roncales

Formatge d’elaboració natural produït per Quesos Larra a la Vall del Roncal , que pertany a la D.O. Roncal.
grissini.jpg
18-05-2023

Gamma de Grissinis Soul Food

Elaborats a l’obrador de Pellegrino, ubicat al Piemonte, a la regió italiana de Monferrato amb ingredients seleccionats de la més alta qualitat