Formatge semicurat Maó Subaida DOP

25-01-2024

Molt bó en una  amanida o en un entrepà sol o amb sobrassada i mel,  també per menjar amb fruits secs en especial els dàtils.

Elaborat artesanalment amb procediments naturals i respectant l'entorn. Madurat 3 mesos en caves, el seu sabor és làctic evolucionat amb reminiscències a mantega i a fruits secs torrats.

semimao.jpg
semimaotall.jpg

La finca Subaida té 350ha, d'origen àrab, amb influència anglesa i amb un marcat esperit mediterrani , està situada al bell mig de la illa de Menorca, entre Alayor i les platges d’en Castell,el formatge està elaborat amb llet de vaques de raça Frisona que procedeixen d'Holanda, com molts altres turistes, van venir fa temps a Menorca i van acabar quedant-se a l'illa per sempre.

Noticies relacionades

yacortadoplato.jpg
25-01-2024

Formatge Ya cortado Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
sobrassada.jpg
25-01-2024

Sobrassada superior cular IGP La Luna

Producte artesà elaborat a Sóller – Mallorca només amb carns fresques curat de forma natural en bodegues, embotit 100% natural sense additius
patates.jpg
25-01-2024

Patates confitades My Chef

Patates tipus parisienne, rodones de calibre petit i sense pell, confitades en oli d'oliva, espècies i herbes aromàtiques. Es pot degustar en fred o en calent