Sobrassada superior cular IGP La Luna

04-04-2024

La sobrassada cular ha estat, des de fa temps, la peça més apreciada pels pagesos de la nostra terra. Es guardava al llarg de l'any per a alguna festa o algun esdeveniment assenyalat, i La Luna ha volgut conservar aquesta tradició. És per aquest motiu que és una sobrassada excepcional. S'elabora amb tots els coneixements dels més de 100 anys d'existència de la  marca i es cura lentament, de manera natural, fins arribar a la perfecció, gràcies a les òptimes condicions dels  cellers.  Són peces grans, especialment apropiades per a la venda al tall.

Producte artesà elaborat elaborat a Sóller – Mallorca només amb carns fresques curat de forma natural en bodegues, embotit 100% natural sense additius

sobrassada.jpg
sobrassadapeça.jpg

La curació natural és més lenta i aporta al producte menys acidesa y més aroma. Servit amb un mínim de 100 dies de curació.  Embotit 100% natural sense additius, única al mercat que no en porta. Sense colorants, ni conservants ni estabilitzants. Sense gluten ni lactosa.

LA LUNA es va fundar l’any 1900, actualment és l’empresa més antiga fent sobrassada amb la IGP. Seleccionen les millors carns, espatlla i cansalada de llom 50% de cada, és més melosa i grassa. La carn sempre és fresca, sempre s’ elabora amb el gènere matat del dia anterior, no es fa servir gènere congelat mai.

 

Noticies relacionades

jarlsbreg.jpg
04-04-2024

Novetat: Formatge Jarlsberg

Formatge noruec de llet pasteuritzada de vaca semidesnatada i una maduració de 3 mesos , de sabor suau, melós i equilibrat amb un toc dolç i de nous.
huevas.jpg
04-04-2024

Ous de verat i Ous de lluç de Conserves Ortiz

Els ous de peix o freses, ( huevas ) són un menjar que cada dia té més adeptes, si bé han estat tradicionalment un plat més del sud molt associat a l'estiu, són tan rics i senzills de preparar que són ideals per a qualsevol estació i qualsevol lloc.
monforter.jpg
04-04-2024

Novetat: Formatge Monforter baix en greix

Formatge austriac de llet pasteuritzada de vaca madurat durant 3 mesos, sense lactosa, amb només un 19% de greix. Té aromes de caramel, mel i poma