Novetat: Cecina Black Angus Entrepeñas

02-11-2023

Producte elaborat a partir de l'especejament dels quarts del darrere del de bestiar boví de la raça ABERDEEN ANGUS, d'on s'obtenen les tapes, contres, i “babillas” que donen lloc al producte final. Aquestes peces passen per un procés de salaó, una fase de fumat, i un llarg període d'assecatge o curació. Tots aquests procediments donen lloc a les característiques organolèptiques típiques del producte.

Cecina elaborada amb pur Black Angus 100% alimentat amb blat de moro durant 200 dies i madurat durant 6-7 mesos.

cecina.jpg
cecinaplat.jpg

Embutidos Entrepeñas , fabricants amb més de 60 anys de tradició ,empresa artesana i familiar, situadaa Geras de Gordón, al nord de la província de Lleó a 1.200 mts d’alçada, zona amb un microclima de gelades freqüents d’ hiverns llargs i secs, ideal per la curació lenta i natural dels elaborats.

Noticies relacionades

appenzellerroda.jpg
02-11-2023

Formatge Appenzeller extra curat AOP Margot

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot
mychef.jpg
02-11-2023

Gamma My chef by Gastrocook

De la gamma de productes My Chef elaborada per Gastrocook, per Nadal especialment i per encàrrec us oferim productes especials l’Espatlla de xai amb patates confitades i el Mig garri amb pomes confitades
roules.jpg
02-11-2023

Formatges Le Roulé Rians

Plats plens de color i sabor per lluïr a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc