Gamma My chef by Gastrocook

02-11-2023

A part d’aquests productes us seguim oferint també la cua de vacú guisada, el melós de vacú amb bolets, la galta de porc rostida, el pollastre rostit amb prunes i pinyons,el secret ibèric , la costella de porc marinada, el pit de pollastre, el carpaccio de peu de porc , el pulled pork i les patates parisienne confitades

De la gamma de productes My Chef elaborada per Gastrocook, per Nadal especialment i per encàrrec us oferim productes especials l’Espatlla de xai amb patates confitades i el Mig garri amb pomes confitades

mychef.jpg
cuadevacu.jpg
pulledpork.jpg
pitpollastre.jpg
patates.jpg
galtaporc.jpg
carpacciopeuporc.jpg
costellaporc.jpg
pollastre.jpg
melosvacu.jpg
secret.jpg

Gastrocook, estan situats a la comarca d´Osona, producte 100% català. Són especialistes en l'elaboració de productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura, compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir resultats òptims en aquest tipus d'elaboracions,  i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d'elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant, en absència d'oxigen. Gràcies a aquestes condicions, s'aconsegueixen uns beneficis als diferents elements que configuren un plat.

Els productes MY Chef es basen en Sabor i Salut, son receptes tradicionals elaborades amb productes frescos o oli d'oliva, garantia de sabor i salut. Plats elaborats sense additius, sense colorants i sense conservants artificials, són productes sense E’ s, aptes per a persones amb celiaquia, ni altres al·lèrgens.

Noticies relacionades

appenzellerroda.jpg
02-11-2023

Formatge Appenzeller extra curat AOP Margot

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot
cecina.jpg
02-11-2023

Novetat: Cecina Black Angus Entrepeñas

Cecina elaborada amb pur Black Angus 100% alimentat amb blat de moro durant 200 dies i madurat durant 6-7 mesos.
roules.jpg
02-11-2023

Formatges Le Roulé Rians

Plats plens de color i sabor per lluïr a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc