Formatge Appenzeller extra curat AOP Margot

02-11-2023

Elaborat al cantó d’Appenzell , cantó St.Gallen i cantó de Turgòvia a la Suïssa Oriental, zones de producció estrictament limitades que garanteixen la singularitat  d’aquesta especialitat de formatge aromàtic.

Formatge de pasta semidura de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals i sense addició de conservants (herbes a l'estiu, fenc i rebrot a l'hivern).

Madura molt lentament, uns 6 mesos,en un celler de maduració humida, li confereix un sabor amb molt de cos.

El seu sabor picant únic es deu al refinat que rep durant tres mesos en salmorra d’herba i vi blanc.

Com tot formatge Suïs no conté ni gluten ni lactosa, és un producte molt natural i sa, conté un 48% MG

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot

appenzellerroda.jpg
appenzellertall.png
appenzeller.jpg

Noticies relacionades

cecina.jpg
02-11-2023

Novetat: Cecina Black Angus Entrepeñas

Cecina elaborada amb pur Black Angus 100% alimentat amb blat de moro durant 200 dies i madurat durant 6-7 mesos.
mychef.jpg
02-11-2023

Gamma My chef by Gastrocook

De la gamma de productes My Chef elaborada per Gastrocook, per Nadal especialment i per encàrrec us oferim productes especials l’Espatlla de xai amb patates confitades i el Mig garri amb pomes confitades
roules.jpg
02-11-2023

Formatges Le Roulé Rians

Plats plens de color i sabor per lluïr a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc