Mantega amb sal vikinga Le Meunier

16-02-2023

Elaborada per Rodolphe Le Meunier amb llet de granges franceses acuradament seleccionades. Es treballa en una manteguera de fusta segons el mètode tradicional, després es modela a mà. Aquesta tècnica ancestral és la garantia de mantega d'alta qualitat, amb un sabor inimitable.

Mantega batuda de gran qualitat on s'hi afegeix sal víkinga (sal marina fumada ) en el moment de la seva elaboració. El seu sabor cremós i suau té el toc de sal víkinga espectacular, sent el resultat una combinació perfecta.

Novetat: Mantega batuda de gran qualitat on s'hi afegeix sal vikinga.

mantegasalvikinga.png

Noticies relacionades

delicedecabradantan.png
16-02-2023

Formatge Delicia de cabra d’Antan

Especialitat de cabra recoberta de cendra elaborada per les Spécialités d’Antan , a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.
comtepoligny.png
16-02-2023

Comté le Poligny Vagne

Formatge de llet crua de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté, madurat un mínim de 6 mesos
moixama.png
09-02-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de Tonyina Vermella pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, producte únic que donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula. Directe de la mar elaborat artesanalment i amb la garantia Herpac.