La Gran Anxova de Conservas Ortiz

15-06-2023

L'Anxova és un peix que al llarg de la seva vida recorre milers de quilòmetres per buscar aliment, les Anxoves Ortiz es pesquen durant la Costera de Primavera i s'elaboren en fresc per mantenir-ne tot el sabor. Maduren en barrils amb sal durant un període mínim de 6 mesos fins a assolir el punt exacte de maduració. A partir d'aquell moment, es seleccionen les més grans, es preparen seguint la recepta 'a l'antiga'. Gràcies al saber fer d'expertes mestres anxoveres, es filetegen a mà, una per una, per finalment conservar-les en oli d'oliva.

Anxova del Cantàbric que destaca per la seva carnositat i gran aroma. Un producte d´excepció, amb un sabor intens i una textura ferma

grananxova.jpg
anxovapaquet.jpg

L'Anxova és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut: Font de proteïnes d’alt valor biològic. Alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix. Ric en vitamines del grup A, D, E i K, que ajuden a reforçar el sistema immunològic. En aquest cas, la trobem en oli d'oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol a la sang.

Productes

Noticies relacionades

trespotspebrot.jpg
15-06-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina
tortacasar.jpg
15-06-2023

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina maduració mínim de 60 dies, la seva textura és cremosa i tova , molt aromàtic
filetverat.jpg
15-06-2023

Filets de Verat Herpac

Peix blau envasat en oli d’oliva per Herpac. El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3 proteïnes, vitamines i minerals i a més de sà és deliciós