La gran anxova Ortiz

La barqueta de Gran Anxova 'a l'antiga' conté una anxova de mida excepcional presentada en una barqueta de 67 grs. Són anxoves d'inconfusible sabor gràcies al fet que, pel seu mode de preparació, conserven la pell als lloms. Està envasada amb oli d'oliva verge extra. Un caprici per als paladars més experts. Per a aquest format s'han seleccionat filets d'anxova de mida gran, que han estat madurats en barril durant sis mesos com a mínim.

CODI: 070205
UNITATS: 15
PES NET: 75 grs
PES ESCORREGUT: 55 grs
Conservas Ortiz
grananxova.jpg
15-06-2023

La Gran Anxova de Conservas Ortiz

Anxova del Cantàbric que destaca per la seva carnositat i gran aroma. Un producte d´excepció, amb un sabor intens i una textura ferma
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.