Gorgonzola Mascarpone Tosi DOP

16-03-2023

Elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura de pasta tova . De color blanc amb vetes blaves a causa de la gorgonzola. El sabor és dolç. Perfecte per untar i elaborar salses

Formatge amb capes de gorgonzola D.O.P. i mascarpone tradicional, combina la dolçor del gorgonzola amb el punt picant del mascarpone

gorgonzolamascarpone.jpg
gorgonzolamascarponeplat.jpg
gorgonzolamascarponepeça.jpg

CASEIFICIO TOSI ,empresa fundada els anys 60 a la zona del Llac Maggiore, actualment estan situats a Gattico (Novara), a la zona tradicional de producció del formatge Gorgonzola. És un dels fabricants més petits del Consorci però elssistemes de producció, tot i que millorats, continuen seguint la tradició. La llet que s’utilitza es recull a la zona del llac d’ Orta i el llac Maggiore.

Noticies relacionades

caramelitzats.jpg
16-03-2023

Gamma caramelitzats Conservas Hida

Ceba , Pebrot i Tomàquet caramel·litzat, productes elaborats amb la quantitat justa de sucre, cuinats de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients.
seitoalljulivert.jpg
16-03-2023

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.
saintmarcellin.jpg
16-03-2023

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies