Seitons amb all i julivert Josimar

27-06-2024

Elaborats de manera artesanal, s'utilitza exclusivament seitó nacional fresc per a la seva elaboració. Per a la seva maceració s'utilitza vinagre blanc de vi , d'alta qualitat donant com a resultat un producte amb un sabor exquisit. En la seva elaboració no s'afegeix cap tipus de colorant ni additius i és elaborat a mà.

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.

seitoterrina.jpg
seito.jpg
seitodos.jpg

CONSERVES JOSIMAR  es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, des de 2015 és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d'una empresa familiar d'artesans, dedicats a l'elaboració i distribució de salaons i marinats del mar.  Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya, distribueixen a nivell local, nacional i part de l'estranger.

Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat, comptant amb una gran experiència en el sector empresarial i de la pesca. ¿L’objectiu? Elaborar productes de primera qualitat, amb una bona matèria primera i una elaboració artesanal.

Noticies relacionades

redlabel.jpg
27-06-2024

NOVETAT: Formatges, iogurt i kéfir Santa Gadea

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica. De sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!
goudapesto.jpg
27-06-2024

Formatge Gouda amb Pesto Basiron

Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada de sabor únic d’all fresc i alfàbrega destaca en una taula de formatges
mao.jpg
27-06-2024

Formatge maó curat Subaida

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser, madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó.