Seitons amb all i julivert Josimar

16-03-2023

Elaborats de manera artesanal, s'utilitza exclusivament seitó nacional fresc per a la seva elaboració. Per a la seva maceració s'utilitza vinagre blanc de vi , d'alta qualitat donant com a resultat un producte amb un gust exquisit. En la seva elaboració no s'afegeix cap tipus de colorant ni additius i és elaborat a mà.

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.

seitoalljulivert.jpg
seitoalljulivertsafata.jpg
seitoalljulivertaperitiu.jpg

CONSERVES JOSIMAR  es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, des de 2015 és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d'una empresa familiar d'artesans, dedicats a l'elaboració i distribució de salaons i marinats del mar.  Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya, distribueixen a nivell local, nacional i part de l'estranger.

Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat, comptant amb una gran experiència en el sector empresarial i de la pesca. ¿L’objectiu? Elaborar productes de primera qualitat, amb una bona matèria primera i una elaboració artesanal

Noticies relacionades

caramelitzats.jpg
16-03-2023

Gamma caramelitzats Conservas Hida

Ceba , Pebrot i Tomàquet caramel·litzat, productes elaborats amb la quantitat justa de sucre, cuinats de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients.
gorgonzolamascarpone.jpg
16-03-2023

Gorgonzola Mascarpone Tosi DOP

Formatge amb capes de gorgonzola D.O.P. i mascarpone tradicional, combina la dolçor del gorgonzola amb el punt picant del mascarpone
sardinesfumades.png
09-03-2023

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.