Sardines fumades Herpac

14-03-2024

Les sardines fumades Herpac son sardines seleccionades, elaborades en fresc, sense cap colorant ni conservant, producte carnós i brillant, de sabor i textura suau i fina i amb un toc de fum deliciós. Perfectes per elaborar aperitius i entrants són una delícia soles, amb melmelades, amb un guacamole, amb tomàquet sobre unes torrades i unes gotes d’un bon oli d’oliva. … hi ha moltes maneres de gaudir-les!

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.

sardinesherpac1.jpg
terrinasardines.jpg
sardinaplat.jpg

Salazones Herpac, és una empresa familiar nascuda fa més de 30 anys, situada en un entorn privilegiat, al costat de l’almadrava a la localitat de Barbate província de Cadis. Especialistes en moixama, tonyina vermella, sardines i verat, la clau de la qualitat és que s’elabora el producte en fresc, acabat de pescar, aportant al producte unes qualitats organolèptiques excepcionals. utilitzen l’almadrava com a art de pesca sostenible.

Noticies relacionades

camembertgillot.jpg
14-03-2024

Camembert DOP afinat Gillot

Formatge DOP elaborat a Normandia de llet crua de vaca ,afinat en cova per mestres formatgers i modelat a mà amb cullerot
cebajuliana.jpg
14-03-2024

Ceba juliana confitada Cuick

Ceba de Figueras i oli d’oliva verge extra tallada en juliana, està recomanada per hamburgueses, truites de patates, entrepans calents, saltejats i guarnicions, fajitas, woks...
pontleveque.jpg
14-03-2024

Pont l'Évêque DOP Isigny St.Mère

Formatge DOP de pasta tova elaborat a la zona de Normandia amb llet pasteuritzada de vaca. El seu sabor és subtil i refinat amb gust d'avellana i tocs afruitats. Acompanyar amb simple llesca de pa, unes figues seques, o fos al forn o gratinat.