Filet d’anxova Conservas Ortiz

04-05-2023

L'anxova és un peix viatger, que al llarg de la seva vida recorre milers de quilòmetres per buscar aliment. A Conservas Ortiz pesquen anxova del Cantàbric, la de més qualitat.

Les anxoves d’Ortiz passen com a mínim 6 mesos madurant en barrils amb sal, un cop assolit el nivell desitjat de maduració es filetegen a mà, una a una, i s'envasen en oli d'oliva.

Un cop obertes, per mantenir tot el seu sabor fins a cinc dies, és important conservar les anxoves al frigorífic, preferiblement tapades i submergides en oli oliva.

Anxoves amb una textura carnosa i ferma, envasades en oli d'oliva. Mestres anxovers elaboren en fresc les anxoves aconseguint una carn compacta i un sabor intens. Ideal per a consumidors amb paladars exigents.

lataanchoa.jpg
anxovallaunaplat.jpg

L'anxova ocupa un lloc d'honor a la cuina, no només pel deliciós sabor i versatilitat, sinó perquè pot presumir de tenir propietats que la fan única:

Font de proteïnes d’alt valor biològic.

Alt contingut en àcids grassos omega 3, que el nostre cos no genera per ell mateix.

Ric en vitamines del grup A, D, E i K, que ajuden a reforçar el sistema immunològic.

En aquest cas, les trobem en oli d'oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol a la sang.

Productes

Noticies relacionades

ampollesaceto.jpg
04-05-2023

Aceto balsàmic Giuseppe Giusti

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. La seva recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració.
pokañejo.jpg
04-05-2023

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler.Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia
pistohida.jpg
04-05-2023

Samfaina Hida

Elaborada amb carbassó, albergínia, pebrot, ceba i les millors varietats de tomàquet, tot fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Plat saludable i de sabor autènticament casolà