Aceto balsàmic Giuseppe Giusti

04-05-2023

Al 1863, a l'exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. El veritable tresor de l'empresa familiar són les bótes de segles d'antiguitat, en les quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles. El mateix Giuseppe Giusti va dir ... “Raïm bo més barril bo més temps.. això és el que fa el millor aceto del món “

 

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. La seva recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració.

ampollesaceto.jpg
aceto1medalles.jpg
aceto2medalles.jpg
aceto3medalles.jpg

L’aceto GIUSTI és IGP , és un aceto que ha de tenir mínim 80% de vinagre i 20% de most de raïm cuit, i 60 dies en botes (barrica)

Aceto balsàmic 3 medalles : Amb 12 anys d’envelliment. Dedicat a l'avantpassat que va inventar la recepta a principis del segle XX, “Ricardo Giusti”. Criança: En bótes, amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit extret de piles de bótes centenàries.

Aceto balsàmic 2 medalles : Amb 8 anys d’envelliment. Producte històric de Giusti, "il Clàssic" és un balsàmic de gran versatilitat. Criança: En bótes, amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit extret de piles de bótes centenàries.

Aceto balsàmic 1 medalla : Amb 6 anys d’envelliment. Caracteritzat per una rica olor i una bona acidesa. Criança: En bótes de roure francès de 1900 amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit procedent de piles de bótes centenàries

Noticies relacionades

lataanchoa.jpg
04-05-2023

Filet d’anxova Conservas Ortiz

Anxoves amb una textura carnosa i ferma, envasades en oli d'oliva. Mestres anxovers elaboren en fresc les anxoves aconseguint una carn compacta i un sabor intens. Ideal per a consumidors amb paladars exigents.
pokañejo.jpg
04-05-2023

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler.Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia
pistohida.jpg
04-05-2023

Samfaina Hida

Elaborada amb carbassó, albergínia, pebrot, ceba i les millors varietats de tomàquet, tot fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Plat saludable i de sabor autènticament casolà