Ceba caramel·litzada de Conservas Hida

22-02-2024

La ceba caramel·litzada està elaborada amb ceba fresca ,tendra i suau, picada amb oli d'oliva verge extra i caramel·litzada amb sucre, tot això a foc lent, així aconseguim un producte diferencial per acompanyar tot tipus de plats: carn i peix.

El producte està disponible  també en format  per restauració

Producte elaborat amb la quantitat justa de sucre, cuinat de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients. Perfecte per acompanyar qualsevol plat de carn o peix, en aperitius o per combinar amb formatges i foie

cebacaramelitzada.jpg

Productes elaborats per Conservas Hida, s’utilitza la quantitat justa de sucre per elaborar els caramel·litzats, descartant així l'excés de sucre en els nostres productes. A més, es cuina manera tradicional, el que garanteix que es conservi tot el sabor i nutrients del producte original. Dins la gamma de caramel·litzats us oferim també el tomàquet i el pebrot , els tres tipus, són perfectes per acompanyar esmorzars, aperitius, formatges, foie, carns i peixos,i tota mena de maridatges dolç o salat

 

Noticies relacionades

briemeuxtroç.jpg
22-02-2024

Formatge Brie de Meaux DOP Renard Gillard

Formatge artesanal amb DOP de llet crua de vaca elaborat a l’Ille de France. Degustar amb fruits secs, codony o melmelada , imprescindible en una taula de formatges!
stmarcellin.jpg
22-02-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
llaunes.jpg
22-02-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.