Carpaccio peu de porc My Chef

Mans de porc seleccionades, condimentades amb sal i pebre negre molt, i cuinades al buit a baixa temperatura d’acord als paràmetres establerts segons la normativa corresponent. Desossades manualment, embotides i refredades en abatidor. Es presenta filatejat en llesques primes d’entre 4g i 6g cadascuna, en sobres envasats al buit en format de 80g.

CODI: 890001
UNITATS: 6
PES NET: 80 grs
ORIGEN: Catalunya
Gastrocook
carpaccioplat.jpg
18-05-2023

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.