Pok añejo

Intens sabor de la naturalesa

El contacte amb les pastures, amb el temps, amb l'aire, amb allò natural fan que POK sigui un formatge que convida a descobrir-ho a poc a poc. Un formatge que reuneix tot el mestratge i una recepta artesanal de més de 100 anys. Amb 12 mesos de maduració elaborat amb llet termitzada d'ovella. La seva escorça florida li transfereix un especial bouquet mostrant el seu sabor penetrant i amb evolució lenta i agradable al nostre paladar.

CODI: 91125
UNITATS: 2
PES NET: 2,8 kg
ORIGEN: España
LLET: Ovella
Garcia Baquero
pokañejo.jpg
04-05-2023

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler.Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia
pok.jpg
22-02-2024

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler. Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia

Es recomana maridar amb vins dolços, vins blancs fermentats en barrica, vins negres de criança, cerveses de Abadía i melmelada de fruits vermells.

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.