Reblochon de Savoie DOP

El Reblochon és un formatge de textura tova no cuita, cremós i amb petits forats que es va començar a fabricar a la zona de Savoia, als Alps, des del segle XIII. El Reblochon es presenta en forma d'un cilindre pla, de 14 cm de diàmetre aproximadament, amb una escorça llisa de color groc a ataronjat, coberta amb una pols clapellada de floridura blanca que demostra un bon curat al celler. Suau i vellutada, la pasta que va del groc al ivori, és homogènia i untuosa. Se sol barrejar llet de les tres races de vaca de la zona (Abondance, Tarine i Montbéliarde). El seu aroma és força aspre, però el sabor és suau, afruitat i cremós, un excel·lent formatge.
CODI: 262650
UNITATS: 12
PES NET: 450 grs
ORIGEN: França
LLET: Vaca
Distrisud
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.