Mimolette llenques extra sec

El Mimolette, també anomenat “Boule de Lille” o “Vieux Lille”, és un dels formatges francesos més exclusius. Es tracta d'un formatge vell, de llet de vaca, elaborat artesanalment amb forma de bola i madurat un mínim de 12 mesos sobre taules de fusta al celler de Roubaix. L'escorça del Mimolette, llisa i fina als formatges joves, augmenta durant el procés de maduració, i se li formen unes petites cavitats on es desenvolupa l'àcar del formatge, causant de l'aspecte polsós i foradat de l'escorça. La pasta és densa, força corrosa i seca, tenyida d'un peculiar color ataronjat que aconsegueixen gràcies a l'achiote, un colorant natural que s'extreu de la llavor de l'arbust Bixa Orellana. Tant el sabor com l'aroma del Mimolette es van intensificant amb la maduració, adquirint tons forts, àcids, de fruita i avellanes torrades. Un formatge sorprenent que acapararà latenció en qualsevol taula.
CODI: 262439
UNITATS: 2
PES NET: 1,6 kg
ORIGEN: França
LLET: Vaca
Distrisud
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.