Persille de cabra Ferme de Tremblaye

El Persillé de Chèvre és un formatge artesà d'elaboració tradicional de llet pasteuritzada de cabra d'una mida similar al d'un tomàquet de muntanya. La seva escorça cendrosa d'aparença seca però lleugerament humida posseeix una pasta untuosa amb una bella distribució del vetejat blau. D'aquest formatge el seduirà no només la textura cremosa, sinó també la barreja de sabors, a mig camí entre les notes de cabra i el picant típic dels formatges blaus. Ben equilibrat entre el salat i dolç, amb vegetals, fenc humit i notes de caramel, una mica picant amb reminiscències de pebre blanc al final.
CODI: 262615
UNITATS: 2
PES NET: 1 kg
ORIGEN: França
LLET: Cabra
Distrisud
És exquisit ben esmicolat sobre amanides mixtes, amb nous o en sopes, patates rostides, salses per a verdures i farcits, o amb torrades en taules de formatges. Portat a temperatura ambient, és fantàstic untat sobre una llesca de pa cruixent. En general sassocia amb un vi blanc sec i afruitat de Savoia.
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.