Salmó fumat Ahumados Dominguez

16-11-2023

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i  “l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

El Salmó fumat és un aliment molt saludable, 100% natural, sense additius i amb un contingut natural en proteïnes i  omega-3.

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és el producte adient per aquestes festes, fa lluir qualsevol taula i és molt versàtil alhora de preparar-lo. Comptem amb dos formats especials la peça pretallada de 700gr, i el sashimi de 300gr o de 150 gr salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri

sashimi300.jpg
salmo700.jpg
sashimi150.jpg

Productes

Noticies relacionades

gammaantan.jpg
16-11-2023

Gamma de formatges de les Spécialités d’Antan

Elaborats amb llet de cabra a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes. Tres varietats que no pots deixar de tastar!
foiefigues.jpg
16-11-2023

Gamma de foie Mas Parés

Els productes exclusius de Mas Parés no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial
brietofona.jpg
16-11-2023

Especialitats de formatge Brie

Imprescindibles per elaborar les taules de formatge de Nadal, Brie amb tòfona, Brie amb licor de taronja, Brie amb 3 pebres i Brie amb mostassa