Especialitats de formatge Brie

16-11-2023

Brie royal amb tòfona Renard Gillard: Brie elaborat amb llet crua de vaca, farcit de crema trufada al centre. L'elaboració de Brie Royal és la mateixa que la de Brie de Meaux , formatge artesanal de pasta tova elaborat amb llet crua de vaca, la seva maduració és de 5 a 7 setmanes.  Un cop madurat, el Brie es talla i s'omple manualment amb formatge doble crema trufat i Tòfones de Saint-Jean

Brie amb licor de taronja Rouzaire: Brie elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. A les 4 setmanes de curació el formatge es talla en dos en sentit horitzontal i es banya amb Grand Marnier, licor que forma part del patrimoni culinari de la regió Île-de-France.

Brie Royal amb 3 pebres Renard Gillard: Brie elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, i amb farcit de 3 pebres. Una textura cremosa amb el toc picant dels pebres.

Brie meaux amb mostassa Rouzaire: Brie elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. A les 4 setmanes de curació el formatge es talla en dos en sentit horitzontal i se li introdueix una capa de Mostassa de Meaux que, com el formatge, forma part del patrimoni culinari de la regió Île-de-France.

Imprescindibles per elaborar les taules de formatge de Nadal, Brie amb tòfona, Brie amb licor de taronja, Brie amb 3 pebres i Brie amb mostassa

brietofona.jpg
brie3pebres.jpg
brietaronja.jpg
briemostassa.jpg

Noticies relacionades

gammaantan.jpg
16-11-2023

Gamma de formatges de les Spécialités d’Antan

Elaborats amb llet de cabra a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes. Tres varietats que no pots deixar de tastar!
foiefigues.jpg
16-11-2023

Gamma de foie Mas Parés

Els productes exclusius de Mas Parés no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial
almejas.jpg
16-11-2023

Conserves exclusives de marisc Ramón Peña

Marisc en llauna de primera qualitat, tots els productes procedeixen de les ries gallegues, la zona de pesca més rica i apreciada d´Espanya i del Cantàbric.