Formatge brie Royal amb tòfona Renard Gillard

15-06-2023

L'elaboració de Brie Royal és la mateixa que la de Brie de Meaux , formatge artesanal de pasta tova elaborat amb llet crua de vaca, la seva maduració és de 5 a 7 setmanes.Un cop madurat, el Brie es talla i s'omple manualment amb formatge doble crema trufat i Tòfones de Saint-Jean

Formatge francès de llet crua de vaca, molt cremós i de gust suau barrejat amb una capa de tòfona a l’interior

brieroyal.jpg
brietall.jpg

Durant més de 135 anys, Fromagerie Renard Gillard , situada a l’Ille de France, ha posat tot el seu saber fer en la producció de formatges excepcionals , ofereix formatges emblemàtics locals i de qualitat.

Productes

Noticies relacionades

trespotspebrot.jpg
15-06-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina
tortacasar.jpg
15-06-2023

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina maduració mínim de 60 dies, la seva textura és cremosa i tova , molt aromàtic
grananxova.jpg
15-06-2023

La Gran Anxova de Conservas Ortiz

Anxova del Cantàbric que destaca per la seva carnositat i gran aroma. Un producte d´excepció, amb un sabor intens i una textura ferma