Olis Cap d’Urdet

27-04-2023

L’oli Cap d’Urdet és 100% arbequina premsat en fred, sedós, suau, afruitat i gairebé sense amargor amb una aroma equilibrada

És ric antioxidant i redueix el colesterol, entre molts altres beneficis. Essencial en la dieta mediterrània, és perfecte per cuinar els teus plats preferits

Les varietats amb aroma de tòfona negra (tuber melanosporum) i amb tòfona blanca (Tuber magnatum) les podem degustar sobre una llesca de pa artesanal, sobre patates com un substitut de la mantega, o sobre qualsevol peix.

L’oli de ceps, complement perfecte sobre les pastes, risottos o qualsevol recepta a base de bolets.

L’oli picant amb, bitxo, llorer i pebre, és deliciós sobre una llesca de pa artesanal, sobre patates, pizzes, pastes i en les receptes on vulguis donar un toc picant.

Oli amb tòfona blanca, amb tòfona negra, amb ceps i picant. 4 varietats indispensables a la cuina per realçar els vostres plats

olicapdurdet.jpg

Cap d'Urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus, lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.

Noticies relacionades

reblochon.jpg
27-04-2023

Formatge Reblochon DOP

Formatge francès amb DOP elaborat a la regió de Savoie, de llet crua de vaca i maduració de 3 setmanes el seu és sabor suau amb tocs d’avellana
favetestudelana.jpg
27-04-2023

Favetes La Tudelana

Elaborades amb matèria primera fresca i conservades en oli d’oliva, ideals per fer saltejades, en un remenat amb pernil o com a guarnició a qualsevol plat
burrata.jpg
20-04-2023

Novetat! Burrata di Andria IGP

Burrata IGP de gran qualitat, resultat de l'hàbil art de la fabricació del formatge d'Andria. És un formatge fresc de llet de vaca, de pasta filada i textura molt suau.