Novetat! Burrata di Andria IGP

20-04-2023

Especialitat tradicional i molt popular al municipi d’Andria que pertany a regió d'Apulia, al sud-est d'Itàlia. Elaborada a mà, la nostra burrata és apreciada pel seu centre suau i cremós anomenat stracciatella , és un formatge fresc de quallada estirada amb una textura molt suau i cremosa, sembla una esfera llisa i blanca, amb un cor cremós i suau.

Burrata IGP de gran qualitat, resultat de l'hàbil art de la fabricació del formatge d'Andria. És un formatge fresc de llet de vaca, de pasta filada i textura molt suau.

burrata.jpg
burratamurgella.jpg
burratamichelangelo.jpg
burrataplat.jpg

La burrata és un producte que està de moda i que revesteix gran importància en la gastronomia italiana. Com a tal, es pot menjar, untada amb sal i pebre, juntament amb tomàquets cirera i fulles d'alfàbrega. Sovint, se serveix fresca amb pa i amb un rajolí d'oli d'oliva, encara que també pot servir de guarnició en una pizza o bruschetta.

Noticies relacionades

piacdescuick.jpg
20-04-2023

Picades Cuick

Recomandes per la xef Carme Ruscalleda, les picades Cuick són el toc final perfecte als teus plats , aporten textura, aroma i color, realçant el sabor del plat. Producte de proximitat 100% natural.
beemsterlight.jpg
20-04-2023

Beemster light DOP

Formatge holandés de llet pasteuritzada de vaca amb només 19% mg , molt saludable i amb tot el sabor del formatge Gouda
anxovesjosimarplat.jpg
20-04-2023

Anxoves extra del Cantàbric Josimar

Filet d’Anxova del Cantàbric procedent de la campanya de pesca de primavera . Elaboració manual i artesanal