Anxoves extra del Cantàbric Josimar

20-04-2023

Anxova procedent del Cantàbric de campanya de primavera, peix nacional amb un mínim de dotze mesos de curació. Filetejada a mà i sense espines i conservada en oli de gira-sol.

Filet d’Anxova del Cantàbric procedent de la campanya de pesca de primavera . Elaboració manual i artesanal

anxovesjosimarplat.jpg

Conserves Josimar es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, des de 2015 és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d'una empresa familiar d'artesans, dedicats a l'elaboració i distribució de salaons i marinats del mar. Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya.

 

Noticies relacionades

burrata.jpg
20-04-2023

Novetat! Burrata di Andria IGP

Burrata IGP de gran qualitat, resultat de l'hàbil art de la fabricació del formatge d'Andria. És un formatge fresc de llet de vaca, de pasta filada i textura molt suau.
piacdescuick.jpg
20-04-2023

Picades Cuick

Recomandes per la xef Carme Ruscalleda, les picades Cuick són el toc final perfecte als teus plats , aporten textura, aroma i color, realçant el sabor del plat. Producte de proximitat 100% natural.
beemsterlight.jpg
20-04-2023

Beemster light DOP

Formatge holandés de llet pasteuritzada de vaca amb només 19% mg , molt saludable i amb tot el sabor del formatge Gouda