Musclos Rias de Arosa de Conservas Ortiz

10-05-2023

Procedeixen de les Ries Gallegues i la seva qualitat està reconeguda internacionalment. Estan plens de propietats, de color i sabors intensos. Recollits a la millor època, a finals d'estiu en el seu millor moment, quan més carnosos i saborosos són. S'elaboren de forma artesanal, amb ingredients naturals i cuidant el màxim cada detall.

Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal. Oferim dos tipus fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional o al natural cuits al vapor, en el seu suc, amb una mica de sal i res més

muscloescabetx.jpg
musclonatural.jpg
muscloplat.jpg

En garantim una perfecta elaboració en fresc gràcies a la situació privilegiada, en plena zona de cultiu a la mateixa de Pobra do Caramiñal, a la riba nord de la Ria d'Arosa. Els musclos passen directament de la batea alsbullidors. La mida del musclo depèn de el temps de cria a la batea, de la ubicació de la mateixa i, sobretot, de l'època de recollida.Un cop nets i classificats segons el seu calibre, es fregeixen en oli d'oliva i envasen a mà. Finalment són regats amb una salsa artesana d'escabetx. Els musclos Ria de Arosa tenen un característic color ataronjat molt intens i brillant, i gaudeixen d'una textura molt carnosa, resultat d'una acurada selecció i elaboració.

Noticies relacionades

casaprat.jpg
10-05-2023

Llonganissa i Fuet de Casa Prat

Embotit artesanal elaborat a Sant Martí de Sesgueioles, carn de porc Duroc del Solsonès, amb etiqueta de garantia de benestar animal
barratendre.jpg
10-05-2023

Formatge Tendre García Baquero

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.
promo.jpg
10-05-2023

Campanya de fidelització amb formatges d’importació

Del 08/05 al 16/06 per la compra acumulada diferents formatges per un valor de 550 punts i alta de 2 referències noves regal d’un air fryer Sogo. Pregunta al teu comercial!