Llonganissa i Fuet de Casa Prat

10-05-2023

Llonganissa artesana elaborada amb la selecció de les millors carns de l’espatlla de porc 100% Duroc, tenint cura de polir-la de nervis i greixos, embotida, ligada i assecada durant 45 dies, i amb el seu característic toc de pebre.

 

El Fuet és l’embotit germà de la llonganissa. Elaborat amb les millors carns de l’espatlla del porc Duroc està embotida amb un budell més estret. Assecada durant 3 setmanes i amb un toc de pebre.

Embotit artesanal elaborat a Sant Martí de Sesgueioles, carn de porc Duroc del Solsonès, amb etiqueta de garantia de benestar animal

casaprat.jpg
llonganissa.jpg
fuet.jpg

Casa Prat elaboradors d’embotits artesanals desde 1941 situats a Sant Martí de Sesgueioles, població propera a Calaf.  Producte km0, totalment artesà, elaborat amb carn de porc Duroc del Solsonès, amb l'etiqueta de garantia de benestar animal que garanteix la qualitat de vida dels porcs des del primer moment que neixen, juntament amb una alimentació molt cuidada, que permet obtenir carn de primera qualitat.

Productes

Codi:200012

Fuet Casa Prat

Noticies relacionades

muscloescabetx.jpg
10-05-2023

Musclos Rias de Arosa de Conservas Ortiz

Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal. Oferim dos tipus fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional o al natural cuits al vapor, en el seu suc, amb una mica de sal i res més
barratendre.jpg
10-05-2023

Formatge Tendre García Baquero

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.
promo.jpg
10-05-2023

Campanya de fidelització amb formatges d’importació

Del 08/05 al 16/06 per la compra acumulada diferents formatges per un valor de 550 punts i alta de 2 referències noves regal d’un air fryer Sogo. Pregunta al teu comercial!