Llom de salmó fumat d’ Ahumados Dominguez

26-10-2023

Producte molt saludable i adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia. Fa lluir qualsevol taula , és molt versàtil alhora de preparar-lo

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i  “l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

Part més selecta de la peça , tallat a talls de gruix exacte. Un dels grans clàssics de la casa que deixa sense paraules als grans gastrònoms.

llomsalmo1.jpg
llomsalmo2.jpg

Ahumados Dominguez és la primera casa que va elaborar salmó fumat a Espanya al 1960, marcant així un abans i un després en la gastronomia del país.

Productes

Noticies relacionades

rodaruyere.jpg
26-10-2023

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients
comtemamie.jpg
26-10-2023

Comté Mamie Vagne

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny. Es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal que fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant
panettone.jpg
19-10-2023

Panettone de Castanyes Filippi

Per la castanyada res més adient que aquest panettone , elaborat amb marron glacé confitats, mel italiana i aromatitzat amb beines de vainilla bourbon naturals.