Comté Mamie Vagne

26-10-2023

Formatge amb DOP de curació 16-17 mesos,  afinat a Poligny, capital del Comté , llet crua de vaca de raça Montbéliarde i Simmental recollida a l’estiu , que és quan té més qualitat i varietats organolèptiques, a  granges situades a més de 1000 mt d’alçada, això fa que les vaques s’alimentin de gran varietat d’herbes obtenint una llet d’una qualitat única.

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny. Es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal que fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant

comtemamie.jpg
comteroda.jpg

La qualitat final dels productes Vagne prové d’una exhaustivitat professional. Recollint les matèries primeres de millor qualitat, passant pels passos adequats, mantenint un entorn propici, que garanteixi  un seguiment a mida: aquests compromisos successius ajuden a obtenir formatges de qualitat en el moment adequat .

Productes

Codi:801520

Comte Mamie Vagne

Noticies relacionades

rodaruyere.jpg
26-10-2023

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients
llomsalmo1.jpg
26-10-2023

Llom de salmó fumat d’ Ahumados Dominguez

Part més selecta de la peça , tallat a talls de gruix exacte. Un dels grans clàssics de la casa que deixa sense paraules als grans gastrònoms.
panettone.jpg
19-10-2023

Panettone de Castanyes Filippi

Per la castanyada res més adient que aquest panettone , elaborat amb marron glacé confitats, mel italiana i aromatitzat amb beines de vainilla bourbon naturals.