Formatge Mothais de Cabra amb fulla d’Antan

23-03-2023

Le Mothais Sur Feuille, és un formatge de llet pasteuritzada de cabra madurat durant 3 setmanes , la seva textura és tova untuosa a l’ exterior i amb un cor més trencadís.

Gamma de formatges de les Spécialités d’Antan , provinents de la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes, zona DOP. També tenim el formatge Le Chabichou , amb uns aromes caprins seguits de matisos florals i el Delice des Deux-Sèvres de sabor exquisit i recobert de cendra

Formatge françes de llet de cabra madurat sobre una fulla de castanyer

mothais.jpg
mothaistall.jpg

Noticies relacionades

idazabal.jpg
23-03-2023

Formatge Idiazabal Buruaga Arditegia

Formatge Idiazabal Natural o Fumat autèntic artesà de pastor amb D.O.de llet crua d’ovella Latxa, originari de Zigoitia a la província d’Àlaba
pernil.jpg
23-03-2023

Pernil d’Alta Gastronomia Ibèric Fisan

Peces de pernil de Guijuelo ( Salamanca) procedents de porcs ibèrics de gla, amb una curació de més de 48 mesos
platcarxofes.jpg
23-03-2023

Cors de carxofa Conservas Marzo

Cors de carxofa sencers de primera qualitat procedents de La Rioja