Anxoves Pescadors de l’Escala

25-05-2023

Anxoves artesanes que destaquen per la seva gran aroma, el sabor intens i la textura carnosa. Són un mos exquisit, tant soles com acompanyades amb pa amb tomàquet, mantega o formatge, o bé per realçar les amanides i altres plats substituint la sal. 
Es recomana conservar-les refrigerades (entre 5 i 15 ºC) i treure-les a temperatura ambient uns minuts abans de consumir-les per gaudir de tot el seu sabor

La millor selecció d´Anxoves de l´Escala, madurades en barrils durant 6 mesos i filetejades a mà amb navalla cobertes en oli d´oliva que els aporta suavitat.

potanxoves.jpg
torradaanxoves.jpg

La salaó d’anxova de la ciutat grecoromana d’Empúries, al municipi de l’Escala, té més de 2.500 anys d’història. El Pescador de L’Escala recupera els mètodes artesans de preparació d’aquesta menja exquisida. La semiconserva d’anxova exigeix una elaboració molt delicada que només fa servir anxoves fresques i sal. Es tracta d’un procés de maduració natural en què és primordial el temps al celler. Nosaltres les mantenim com a mínim 6 mesos en barrils abans de filetejar-les i envasar-les en oli d’oliva.

Noticies relacionades

ampollasuc.jpg
25-05-2023

Suc de tomàquet Aimar

Elaborat només amb tomàquet i sal, és una opció fresca, lleugera , saludable i ràpida a la dieta diària.
idiazabal.jpg
25-05-2023

Formatge Idiazabal Buruaga Arditegia

Formatge Idiazabal autèntic artesà de pastor amb D.O.de llet crua d’ovella latxa, originari de Zigoitia a la província d’Àlaba, tallat en cunyes de 250 gr llest per consumir!
cogombrets.jpg
25-05-2023

Cogombrets Olispania

En un bon aperitiu no poden faltar els cogombrets en vinagre Olispania calibre 300/400