Formatge Halloumi Dodoni

25-04-2024

Formatge Halloumi Dodoni, elaborat amb llet de vaca, cabra i ovellaes produeix segons els mètodes tradicionals de fabricació de formatges xipriotes, d'acord amb uns estàndards d'alta qualitat a la nova fàbrica de DODONI a Limassol, Xipre. Amb quall vegetal , és apte per vegetarians. És deliciós fregit o a la planxa, ja que l'alt punt de fusió permet a Halloumi formar una deliciosa escorça daurada.

Formatge elaborat a Xipre de llet de vaca, cabra i ovella amb quall vegetal , es recomana menjar fregit o a la planxa ja que no fon.

halloumi.jpg
halloumifetdos.jpg
halloumifet.jpg

Noticies relacionades

roules.jpg
25-04-2024

Formatges Le Roulé Rians,

Plats plens de color i sabor per lluir a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc
huevas.jpg
25-04-2024

Ous de salmó i Ous de lumpo Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.
gorgonzola.jpg
25-04-2024

Gorgonzola dolce Tosi

Formatge blau de textura cremosa, d’olor dolça i saborós en boca , elaborat artesanalment a Novara (Itàlia) amb llet pasteuritzada de vaca amb una curació de 75 dies.