Formatge Cava Barus Garcia Baquero.

08-05-2025

La Cava Barus, elaborat amb llet crua de vaca, cabra i ovella, presenta un color blanc palla amb nombrosos ulls. La seva aroma ens recorda a llets crues acabades de muñir, intens, profund i càlid. Destaquen sabors afruitats i torrefactes i propis de la maduració de la llet d'ovella. La seva textura és untuosa, però consistent i resistent al tall. Per acompanyar amb  vi dolç, vi negre de reserva, vermut, cerveses fermentades , combina amb melmelada de fruits vermells

Formatge curat elaborat amb cupatge de llet termitzada de vaca, ovella i cabra. El seu aroma intens, recorda a la llet acabada de munyir

cavabarus.jpg
cavatall.jpg
cavabarusdos.jpg

El formatge La Cava Barus és un formatge exquisit madurat de forma prolongada i natural sobre taules de fusta d'avet a LA CAVA de García Baquero. La sàvia i encertada combinació de la seva recepta, unida a una lenta maduració natural a LA CAVA on cada peça s'afina amb l'expert tenacitat dels mestres formatgers de la formatgeria García Baquero, ens regala un mos intens, amb lleugeríssimes notes picants que recorda i ens transporta al seu origen rústic i natural

La Cava Barus obté a l'edició dels World Cheese Awards del 2024 el segon SUPER GOLD de la història de la companyia, distinció només atorgada als tres millors formatges presentats cada any

Noticies relacionades

beemsterregal.jpg
08-05-2025

Campanya especial formatge BEEMSTER

Per la compra de 2 peçes de BEEMSTER DE CABRA o BEEMSTER LIGHT iguals o combinades REGAL d’un magnífic set de fusta amb ganivets. Pregunta al teu comercial !!
boloñesa.jpg
08-05-2025

NOVETAT: Salsa Bolonyesa amb xoriç Hida

Salsa casolana adaptada al sabors de la gastronomia mediterrània amb un toc picant únic
creps.jpg
08-05-2025

Crêpes Paysan Breton

Recepta tradicional francesa, amb mantega bretona i llet fresca, pràctic envàs de 6 unitats, per combinar en dolç o salat