Formatge Appenzel extra curat AOP Margot

01-06-2023

Elaborat al cantó d’Appenzell , cantó St.Gallen i cantó de Turgòvia a la Suïssa Oriental, zones de producció estrictament limitades que garanteixen la singularitat  d’aquesta especialitat de formatge aromàtic.

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot

appenzel.jpg
quesoroda.jpg

Formatge de pasta semidura de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals i sense addició de conservants (herbes a l'estiu, fenc i rebrot a l'hivern). Madura molt lentament, uns 6 mesos,en un celler de maduració humida, li confereix un sabor amb molt de cos. El seu sabor picant únic es deu al refinat que rep durant tres mesos en salmorra d’herba i vi blanc. Com tot formatge Suïs no conté ni gluten ni lactosa, és un producte molt natural i sa, conté un 48% MG

Productes

Noticies relacionades

micuit.jpg
01-06-2023

Bonítol Micuit Conservas Ortiz

Elaborat en el seu propi suc , sense oli amb una mica de sal i res més. Recomanat per dietes
hida0.jpg
01-06-2023

Tomaquet fregit Hida amb 0% de sucre afegit

Tomàquet fregit 0% sucres afegits elaborat a partir de tomàquets frescos fregits amb oli d'oliva verge extra producte de gran qualitat i sabor per a consumidors que volen mantenir la línia.
esparrec.jpg
01-06-2023

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Espàrrecs Extra Gruixuts