Erborinato amb tòfona Mario Costa

09-02-2023

Especialitat del Gorgonzola dolç de llet de vaca pasteuritzada al qual s'afegeix durant la seva elaboració tòfona negra d'estiu (un mínim de l'1,5%). El seu vetejat es distribueix uniformement.  

L’afinador Mario Costa combina el conegut Gorgonzola dolce DOP amb una de les excel·lències del territori italià, la tòfona. Com és habitual, la recerca de l'excel·lència comença amb l'escrupolosa selecció de les primeres matèries, les escates de tòfona negra utilitzades en l’elaboració son de primer nivell.

Combinació de Gorgonzola DOP i tòfona d'estiu elaborat per l’afinador italià Mario Costa , és un formatge cremós, fàcil d´untar i molt aromàtic.

erborinatomariocosta.png
erborinatoplat.png

S’utilitza la tòfona directament a cada fase d'elaboració , ja en el modelat artesanal elaborat pels experts formatgers , entre una capa i una altra, es reparteixen les escates de tòfona. Això permet que l'ingredient durant els mesos de maduració transfereixi el seu caràcter de manera delicada però persistent , resultant un producte  de sabor summament equilibrat.

Obtenim un  formatge característic però no gaire agressiu, que es presta a infinitat d'usos tant en la forma com en l'àmbit culinari amb combinacions vivaces sobre carns i primers plats. Una nova aposta pel sabor que estem segurs serà apreciada pels paladars més refinats i que esperem aviat es converteixi en protagonista de totes les taules .

Noticies relacionades

moixama.png
09-02-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de Tonyina Vermella pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, producte únic que donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula. Directe de la mar elaborat artesanalment i amb la garantia Herpac.
pop.png
02-02-2023

Pop gallec cuit O'Pulpeiro, producte 100% natural

Pop pescat a l'Oceà Atlàntic, cuit tallat a rodanxes i pasteuritzat, presentat en safata termosellada skin pack. Sense colorants ni conservants.
morbier 1.png
02-02-2023

Formatge Morbier DOP Vagne

Formatge de llet crua de vaques alimentades amb herba i farratge natural elaborat a les muntanyes del Jura als Alps Francesos per l’afinador Vagne. La franja central de cendra comestible, sabor suau i afruitat.