Tetilla DO Bama

La Denominació d'Origen Formatge Tetilla és àmpliament coneguda. Elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, té un període mínim de maduració de vuit dies. Tots els formats, entre 0,7 i 1,5 kg, estan recoberts d'una escorça fina elàstica, de color groc pàl·lid.

CODI: 230010
UNITATS: 4
PES NET: 1 kg
ORIGEN: España
LLET: Vaca
Bama

La pasta blanca, amb pocs ulls regularment repartits, és cremosa i uniforme, ideal per acompanyar-lo amb pans densos d'artesania gallega. Un aroma lleugerament àcid i un gust de llet mantegós i lleugerament salat, són les mostres del nostre Formatge Tetilla.

Per a la seva degustació directa, es recomana acompanyar-lo amb pans densos, de tradició gallega, com l'artesà de blat, blat de moro, sègol o fins i tot integral, o també de codonyat, de raïm o de fruita seca.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.