Appenzeller Extra Curat AOP

Formatge semidur elaborat amb llet crua de vaca. El seu sabor únic és perquè durant la seva maduració, es passa per la salmorra aromatitzada amb herbes i vi blanc. De maduració molt lenta, en cova de maduració humida, fet que li atorga un sabor molt fort.

CODI: 870210
UNITATS: 2
PES NET: 3 kg
ORIGEN: Suissa
LLET: Vaca
Margot
appenzel.jpg
01-06-2023

Formatge Appenzel extra curat AOP Margot

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.