Terrina bloc trossos 925 grs Mas Pares

Bloc de foie gras d’oca al qual se li afegeix un 30% de trossos de fetge gras d’oca, atorgant un aspecte immillorable al tall i un contrast de textures en boca entre el bloc i el tros, que combinats amb la suavitat de l’oca, el fan ser un producte sensacional. Es presenta en un format gran de 925 grs. Pensat per a grans reunions o trobades, ja que d’aquest format podem fer deu corts d’aproximadament 90 grs. És un producte pasteuritzat que requereix fred entre 0 i 4°C i que ha de ser consumit, com a màxim, 48 hores després d’obrir-se.
CODI: 163008
UNITATS: 1
PES NET: 925 grs
Mas Pares
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.