Entier natural 100 grs Mas Pares

Emulsió de trossos de fetge gras d’ànec, seleccionats acuradament a mà i assaonats. Es presenten envasats al buit en un cilindre d’aproximadament 10 cm, ideal per a tallar en rodanxes i preparar aperitius de foie gras entier sobre torradetes. Sensacional sabor i textura.

CODI: 161051
UNITATS: 9
PES NET: 100 grs
Mas Pares
foieentier.jpg
09-11-2023

Foie entier Mas Pares

En un pràctic format de 100gr ideal per aquestes festes tenim l’ Entier natural: foie 100% d’ànec i l’ Entier amb brisura de tòfona: foie 100% d’ànec amb brisura de tòfona.
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.