Foie amb figues 250 g Mas Pares

La Piràmide dels faraons

La Piràmide dels Faraons és sens dubte la joia de la corona de la nostra empresa. Aquest exclusiu producte es fabrica per encàrrec en èpoques nadalenques. Es tracta d’una piràmide de 250 g d’entier micuit, amb dues capes intermèdies de melmelada de figues. Ideal per a celebracions nadalenques. Premi Innoval Alimentària a Barcelona 2002, Sial d’Or fira Sial de París 2002 i Premi Gulfood-Dubai 2013.

CODI: 162017
UNITATS: 1
PES NET: 250 grs
Mas Pares
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.