Cuixes confit llauna 2 unit. Mas Pares

El confit de cuixa d’ànec és una delícia en el món de la gastronomia. La qualitat de la carn d’aquestes cuixes és conseqüència de la criança de l’ànec a l’aire lliure i de l’excel·lent alimentació que l’ànec rep a base de cereals i blat. Amb una minuciosa preparació del confit de cuixes obtenim un resultat immillorable. Cal deixar la llauna en remull en aigua calenta uns minuts per a fondre el greix i així facilitar l’extracció de les cuixes. Una vegada s’extreuen les cuixes és recomanable que escorri bé el greix sobrant. La resta del greix que queda en la llauna pot utilitzar-se per a cuinar.
CODI: 163100
UNITATS: 12
PES NET: 800 grs
PES ESCORREGUT: 440 grs
Mas Pares
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.