Aceto balsamic 5 medalles 250 ml Giusti

Orgull de l'art de fer vinagre de Giusti, la Banda Rossa va representar el regal personal de l'oncle Giuseppe als membres actuals de la família. De gran cos i gruix, destaca per la seva inconfusible complexitat i riquesa aromàtica. Entre altres, hi ha notes de prunes, cireres negres i un dolç especiat infós per les fustes antigues on ha romàs, que persisteix durant molt de temps després de la degustació. Elaborat amb most de raïm cuit i vinagre de vi envellit. I envellit en piles de bótes antigues que daten de 1700-1800. Retir d'una quantitat limitada només un cop l'any.
CODI: 771100
UNITATS: 6
PES NET: 250 ml
Giuseppe Giusti
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.